Utorak, 15.06.2021. zauvijek će ostati upisan u naša sjećanja, jer tada su se naši Anđeli predškolci svojoj završnom priredbom oprostili od svog Vrtića i njihovih predivnih odgajateljica Nikolete i s. Mirjane. Njihovih “teta” koje su im kroz ovih 6 godina tkale krila kako bi jednoga dana mogli poletjeti u nove životne pobjede. Krila naših Anđela satkana od njihove ljubavi, ustrajnosti, požrtvovnosti, razumijevanja, upornosti, znanja i ponajviše vjere. Vjere i nade u sve njihove Anđele i njihove prve veće korake u još veće sutra.

Njihov nastup od 9 pjesmica ozario je lica ponosnih roditelja. Za kraj priredbe svaki naš Anđeo otkrio je svoje velike životne planove te dobio prekrasan poklon na uspomenu i sjećanje na svoje vrtićke dane.

Zajedničko druženje upotpunila je prigodna torta, a naše drage “tete” iznenadio je i poseban transparent izrađen samo za njih. Jedan lijepi sunčani dan bio je kao stvoren za ovakav oproštaj.

I na kraju, još jednom veliko i iskreno Hvala našoj dragoj Nikoleti i s. Mirjani, našoj dragoj ravnateljici s. Antoniji, kao i svom osoblju dječjeg vrtića Blažena Hozane za sve ove divne godine provedene sa Vama.

A najviše od svega hvala dragome Bogu na našim i vašim Anđelima. Neka ih u novoj etapi života prati obilje Božjeg blagoslova!

 Mama Natalija Pohovski

Preporučamo