U utorak, 10.10.2023. dan smo proveli u Eko selu “Krašograd”. Na izlet su išle skupine Ribice i Smješkići. Od samog jutra u grupama se osjećalo veliko uzbuđenje. Vožnja busom bila je uzbudljiva i djeca su cijelim putem promatrala prometnice, vozila i prirodu.

Na dolasku u Krašograd dočekale su nas nasmijane animatorice koje su s nama provele cijeli dan. Za početak su nas odvele na keksiće i kakao, a onda smo krenuli u pustolovinu. Vlakić nas je odveo do zoološkog vrta. Djeca su upoznala mnoge životinje, ovce i njihovu mladunčad, svinje, konje, magarce, nojeve, patke i guske. Upoznala su se s njihovim karakteristikama i zanimljivostima te podijelila svoja prijašnja iskustva s istim životinjama. Ipak, najuzbudljiviji dio ovog izleta, ono što je djeci zaokupilo pažnju od samog početka, bili su napuhanci i trampolini. Zabavi i veselju nije bilo kraja.

Nakon ručka, djeca su se okušala u izradi tijesta, mužnji krava i natjecateljskim igrama na otvorenom kao što su štafeta, skakanje u vrećama, povlačenje užeta… Umorni i puni dojmova vraćamo se u vrtić i jedva čekamo nove avanture i putovanja!

Preporučamo