Proslava jubileja Reda i sv. Katarine Sijenske u Splitu Ispis
Ponedjeljak, 02 Svibanj 2016 18:55

2016-5-1-škrapeDvostruko slavlje, blagdan sv. Katarine Sijenske, zaštitnice samostana sestara dominikanki na Škrapama, i 800. obljetnica osnutka Reda, proslavljeno je u subotu 30. travnja i u nedjelju 1. svibnja 2016. bogatim sadržajima. O tome se može naći više izvješća u medijima, pa upućujemo na te izvore. Više

Više...
 
800 ružarija za jubilej Reda Ispis
Petak, 08 Travanj 2016 13:07

krunicaZa očekivati je da ova godina ostavi duboki trag u pojedincima i na razini Reda. I mi smo izdanak na Dominikovu stablu, i mi možemo govoriti o vlastitoj prošlosti i o svemu što baštinimo od Reda naglašavajući molitveno zajedništvo, duhovno zajedništvo, zajedničku nam karizmu i sve obiteljske niti koje nas čvrsto vežu u jednu cjelinu.

Više...
 
Slavlje pomirenja u Godini jubileja Ispis
Subota, 19 Ožujak 2016 09:38

en-05

 

Generalni kapitul Reda u Trogiru preporučuje: "Kako bi se osigurao prostor obnove i liječenja naših bratskih odnosa, sve zajednice najmanje neka jednom godišnje upriliče slavlje pomirenja među braćom u svojim zajednicama" (ACG Trogir, 66).

U odgovoru na ovaj poziv, a on se odnosi na sve zajednice dominikanske obitelji, Upravni odbor jubileja uz pomoć liturgijske komisije predložio je zajednički vodič za slavlje sakramenta pomirenja u zajednici.Ovo slavlje nas poziva da trajno živimo dinamiku obraćenja u ovoj Godini jubileja. A slavlje se preporuča u vremenu korizme.

Više...
 
Potpuni oprost u jubilejskoj godini Reda Ispis
Utorak, 22 Prosinac 2015 20:08

2015-12-22-oprostPapa Franjo udijelio je mogućnost primanja potpunog oprosta svim vjernicima koji sudjeluju u slavljima Jubileja na međunarodnoj razini i u svakoj provinciji te svima koji budu hodočastili u crkve i kapelice braće i sestara našeg Reda.

Više...
 
Video spot Himne jubileja Ispis
Utorak, 22 Prosinac 2015 19:59

 
<< Početak < « 1 2 3 4 » > Kraj >>

Stranica 3 od 4

Himna jubileja Reda

You must have Flash Player installed in order to see this player.

Orebić - Kuća odmora

Jubilej Reda - vijesti

Stranice blažene Ozane

Meditacije

Ave Maria

Dječji vrtić Anđeli Čuvari

Dječji vrtić Blažena Hozana

Dječji vrtić Blažena Hozana - Šibenik