Hozana - Vijesti


Aktivnosti uz blagdan bl. Ozane Ispis
Nedjelja, 27 Travanj 2014 16:03

2014-4-27-ozanaDjeca u našem vrtiću pripremala su se brojnim aktivnostim za dan svoje zaštitnice bl. Ozane Kotorske. Slušajući iznova o maloj pastirici, njenoj ljubavi prema prirodi, Bogu i ljudima, djeca su izrazila svoje doživljaje.

 

Više...
 
Proslava blagdana Blažene Ozane Ispis
Subota, 26 Travanj 2014 21:06

svi ruke gore CustomU petak, 25. 04 2014. svečano smo proslavili blagdan bl. Ozane, zaštitnice našeg vrtića. Kroz različite aktivnosti i poticaje kao što su: Priča o bl. Ozani, slikovnica“Pastirica i ruže“, slikovni materijali, pjesme i stihovi, te kreativno izražavanje i molitvu djeca su se pripremala kako bi što svečanije proslavili ovaj naš veliki blagdan. Vrhunac slavlja je bilo euharistijsko slavlje u 18.30. u samostanskoj kapeli posvećenoj našoj Blaženici, koje je predvodio salezijanac don Stjepan Bolkovac, u zajedništvu s našim župnikom vlč. Domagojem Vuletićem.

Više...
 
Sretan Uskrs Ispis
Četvrtak, 17 Travanj 2014 19:23

 

images 4 Custom

Krist nas po svome uskrsnuću uvodi u tajnu svjetla uskrsnog jutra.

Uđimo u tajnu Kristove smrti i života i slijedimo njegov trag. Razglašujmo ljepotu Božje istine i zajedno s Kristom uskrslim gradimo bolju, pravedniju i sretniju zemlju, u svojim srcima i obiteljima.


Sa željom i molitvom da Uskrsli u naše živote unese novu vedrinu i snagu


SRETAN USKRS I USKRSNE BLAGDANE


                                          žele Vam djeca, sestre i svi djelatnici

                                     vrtića Blažena Hozana.

Više...
 
Razvoj predvještina čitanja i pisanja Ispis
Četvrtak, 20 Veljača 2014 14:36

Pred čitalačke vještine su preduvjet za razvoj čitalačkih vještina a one se razvijaju u predškolskoj dobi.
Da bi dijete moglo nesmetano usvajati pred vještine čitanja i pisanja potrebno je stvoriti temelj koji podrazumijeva uredan jezično-govorni razvoj te uredan razvoj pažnje, pamćenja, koncentracije, auditivne i vizualne percepcije, važne za učenje čitanja i pisanja.
Cilj čitanja je razumijevanje pisane poruke. Da bi moglo razumjeti napisano, dijete mora prije svega vidjeti grafem(slovo), povezati ga s fonemom(glasom), izdvojiti glasove u riječima, spojiti ih u smislenu cjelinu, i razumjeti napisanu riječ.

Više...
 
Snjegovići Ispis
Petak, 31 Siječanj 2014 21:09

 

DSC02580 Custom

 

Više...
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » > Kraj >>

Stranica 21 od 29