USKRSNE OČI Ispis
Petak, 25 Ožujak 2016 21:13

a 10 CustomŽelim vam od srca 
USKRSNE OČI
koje će kroz smrt vidjeti život
kroz grijeh oprost
kroz razdor jedinstvo
kroz rane slavu
kroz čovjeka Boga
kroz Boga čovjeka
kroz sebe tebe
i uz sve to
želim svima uskrsnu snagu.
(Klaus Hemmerle)

Više...
 
SRETAN USKRS Ispis
Četvrtak, 24 Ožujak 2016 21:51

2345 002902

 

 

KRIST JE USKRSNUO, HVALA NJEMU BUDI, NAŠE GRIJEHE UZEO, SVI GA SLAVITE LJUDI!

Ne boj se!
Uskrsnuo je.
Nije ovdje!

Isus je živ
i čeka nas u
svakom trenutku, u
Galileji susreta sa
svakim od nas.

 

Neka se snaga Uskrsnuća ostvaruje u našem vremenu, u konkretnim prostorima našeg života, u našem svakodnevnom životu i radu.
SRETAN USKRS
žele Vam djeca, sestre Dominikanke
i svi djelatnici DV Blažena Hozana

 
Božićni sajam - "Srce za Afriku" Ispis
Ponedjeljak, 21 Prosinac 2015 14:11

DSCF6743 Custom 2Božićno vrijeme uvijek nas na neki poseban način ispunja radošću Božje blizine i našeg međusobnog zajedništva, ali u isto vrijeme i podsjeća na sve one koji su uskraćeni u mnogočemu i potrebni naših molitava i naše pomoći.
Stoga smo mi u D.V. „Blažena Hozana“ odlučili ovog Božića umjesto naše uobičajene prigodne božićne priredbe organizirati božićni sajam pod nazivom „Srce za Afriku“. Naša predškolska skupina upoznavala se kroz čitav projekt s afričkim kontinentom, ljudima, običajima, načinom života i velikim potrebama tamošnje djece. Saznali smo za jednu misiju u Ruandi (Kivumu) koju vodi fra Ivica Perić i odlučili pomoći.

Više...
 
Duhovno-adventski susret za roditelje Ispis
Nedjelja, 13 Prosinac 2015 08:22

DSC00760 CustomOvogodišnju pripremu za Božić, mi blagoslovljeni roditelji koji imamo priliku za takvo što u našem vrtiću, započeli smo kratkom glazbenom meditacijom. Taj su nam užitak pružili mama, tata i stric našeg Bubamarca Darka Mimice.
A nakon toga pažnju nam je potpuno zarobio vlč. Domagoj Matošević, kao i uvijek, istovremeno izrazito duhovit i produhovljen. Čovjek koji na poseban način približava i oslikava poznate Biblijske tekstove. Njegovi govori i propovijedi uvijek me intrigiraju još neko vrijeme nakon što ih čujem i svaki put se iznova čudim kako sam već puno puta čitala i slušala čitanja o kojima je govorio, a opet mi je uspio dati neko novo značenje.

Više...
 
Posjet svetog Nikole vrtiću Ispis
Nedjelja, 06 Prosinac 2015 10:23

DSC05346 CustomI ove godine nas je posjetio dobri Sveti Nikola i svojom nazočnošću i darovima razveselio svu  djecu u našem vrtiću. Djeca su ga s nestrpljenjem iščekivala pripremajući se za ovaj susret raznim aktivnostima i pjesmama kako bi što svečanije dočekala svoga dragog sveca. Sveti Nikola je najprije posjetio malene u jaslicama, a zatim vrtićke skupine koje su mu izvele, u dvorani, kratki program: pjesme, recitacije i na kraju ples u koji se uključio i Sveti Nikola. Vrlo brzo se uspostavila bliska i spontana međusobna komunikacija. Djeca su mu obećala da će i dalje biti dobra, a Sveti Nikola je njima obećao da će doći i sljedeće godine. 

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 25