KUTAK ZA ČITANJE Ispis
Subota, 28 Veljača 2015 19:49

DSC03791 Custom

 

Danas mnoga istraživanja ukazuju na činjenicu kako dosta djece u Republici Hrvatskoj još uvijek nema niti jednu slikovnicu. Spomenuta činjenica zasigurno uvelike određuje početak i kvalitetu rane pismenosti djece u Hrvatskoj, koja podrazumijeva što češće susretanje djeteta sa pisanim tekstom, čitanje djetetu naglas, po mogućnosti učlanjivanje u dječju knjižnicu… 

Zato Vas pozivamo, dragi roditelji, da se uključite u ovaj hvalevrijedan projekt koji uključuje prikupljanje i darivanje slikovnica pod geslom: «Čitam, dam, sretan sam».

Više...
 
Božićna priredba - video Ispis
Petak, 23 Siječanj 2015 08:18

 
Božićna priredba Ispis
Ponedjeljak, 22 Prosinac 2014 21:57

DSC07674 Custom 2Zahvaljujući vlč. Domagoju Matoševiću, rektoru Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu koji nam je ustupio prostor velike dvorane na Šalati, i ove godine smo mogli uživati u vrlo sadržajnoj priredbi koju su djeca zajedno sa svojim tetama pripremila Isusu za rođendan.
Kroz program nas je vodila mama Anita Hrstić, novinarka HRT-a, a započeo ga je tamburaški sastav “Pleteri” u kojem svira Ivica Vragotuk, tata našeg Ivana iz “Bubamara”, skupine koju su poharale vodene kozice tako da je umjesto Ivana nastupao njegov tata…

Više...
 
Posjet svetog Nikole Ispis
Nedjelja, 07 Prosinac 2014 20:23

DSC03476 CustomDjecu našeg dječjeg vrtića i ove je godine posjetio Sveti Nikola u pratnji „anđela“. Najprije je obišao najmlađe u jasličkim skupinama, a onda je došao u dvoranu vrtića gdje su ga djeca iz ostalih skupina s nestrpljenjem čekala. Za ovaj dan su se svi marljivo pripremali. Uslijedio je kratki prigodni program isprepleten pjesmama, recitacijama, plesom. Oduševljenje i sreća bili su obostrani. Vrlo brzo se uspostavila bliska međusobna komunikacija, a vrhunac sreće je bio kad je sveti Nikola darivao djecu slatkim paketićima.

Više...
 
Na izletu Ispis
Utorak, 18 Studeni 2014 17:43

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 21

NajaveNajave

Obavijest o upisu
-
Obavijest o upisu
-