Oproštaj od predškolaca Ispis
Ponedjeljak, 15 Lipanj 2015 19:19

DSC 0766 CustomZavršnom priredbom koja je bila 10. 06. 2015., službeno smo se oprostili od naših predškolaca koji su sretno i bezbrižno odrastali i boravili u našem vrtiću. Na početku programa ravnateljica vrtića s. Antonija, srdačno je pozdravila sve nazočne i prigodnim riječima zahvalila roditeljima na međusobnoj suradnji i povjerenju. Zahvalila je svim odgojiteljima koji su s puno ljubavi brinuli o povjerenoj djeci, a posebno teti Jeleni i teti Mirjani koje su odgajale, usmjeravale i oblikovale hod ove djece, te zajednički stvarale, otkrivale i učile tu tajnu života koja stoji pred njima. Zahvalila je svim sestrama i djelatnicima vrtića koji su na bilo koji način sudjelovali u životu i odgoju ovih predškolaca. Na kraju je zaželjela djeci puno uspjeha u životu i u školi i da rastu i napreduju u dobi, mudrosti i milosti.

Više...
 
Pokazni sat iz ritmike Ispis
Utorak, 02 Lipanj 2015 06:35

DSC08800 CustomI ovogodišnji pokazni sat ritmike i plesa bio je pravi hit!
Glasni, raspjevani, rasplesani, naše ritmičarke i ritmičar Filip ispunili su vrtićku dvoranu pravom životnom radošću. Uređeni kao pravi plesači, pokazali su nam što su sve naučili tijekom godine, i pri tome jako uživali. Samouvjereno i s lakoćom izvodili su plesne figure, gracilne baletne pokrete, skokove, špage, košarice, zvijezde...

Više...
 
Hodočašće na Trsat Ispis
Ponedjeljak, 25 Svibanj 2015 19:39

DSC08721 CustomDana 23. svibnja 2015. godine katolički dječji vrtići Grada Zagreba krenuli su na tradicionalno hodočašće koje se ove godine održavalo na Trsatu.
U istome su, kao i svake godine, sudjelovala i djeca našeg vrtića, DV Blažena Hozana, koja su svojom pjesmom uveličala misno slavlje koje je zbog loših vremenskih uvjeta umjesto na otvorenom održano u bazilici Majke Božje Trsatske. Ne smijemo zaboraviti ni roditelje Marinu, Krešu, Ivana i Hrvoja koji su glazbenom kulisom dodatno uljepšali ovo euharistijsko slavlje.

Više...
 
Video zapis o proslavi blagdana bl. Hozane Ispis
Petak, 01 Svibanj 2015 13:10

 
Proslava blagdana blažene Ozane Ispis
Nedjelja, 26 Travanj 2015 12:17

DSC04137 CustomBlagdan blažene Ozane, zaštitnice našeg vrtića, i ove godine, svečano smo proslavili u petak 24. travnja 2015. Za ovo slavlje pripremali smo se s djecom kroz različite aktivnosti i poticaje, kao što su: pjesme i stihovi,“Priča o bl. Ozani“, slikovnica “Pastirica i ruže“, slikovni materijali, te kreativno izražavanje i molitvu.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 21

NajaveNajave

Obavijest o upisu
-
Obavijest o upisu
-