Posjet Zrakoplovno-tehničkom centru Ispis
Subota, 23 Travanj 2016 20:39

DSC06197 CustomDjeca srednje i starije odgojno-obrazovne skupine 20.04.2016. posjetili su Zrakoplovno-tehnički centar u Velikoj Gorici. Zrakoplovno-tehnički centar je kompanija koja se bavi održavanjem, obnovom i popravkom zrakoplova. Djeca su imala priliku vidjeti velike radionice s postojećom opremom i stručne radnike koji su obavljali poslove servisa i obnove zrakoplova.
Ovu posjetu su nam omogućili i organizirali roditelji od Patrika Šoštarića kojima od srca zahvaljujemo!

Više...
 
USKRSNE OČI Ispis
Petak, 25 Ožujak 2016 21:13

a 10 CustomŽelim vam od srca 
USKRSNE OČI
koje će kroz smrt vidjeti život
kroz grijeh oprost
kroz razdor jedinstvo
kroz rane slavu
kroz čovjeka Boga
kroz Boga čovjeka
kroz sebe tebe
i uz sve to
želim svima uskrsnu snagu.
(Klaus Hemmerle)

Više...
 
SRETAN USKRS Ispis
Četvrtak, 24 Ožujak 2016 21:51

2345 002902

 

 

KRIST JE USKRSNUO, HVALA NJEMU BUDI, NAŠE GRIJEHE UZEO, SVI GA SLAVITE LJUDI!

Ne boj se!
Uskrsnuo je.
Nije ovdje!

Isus je živ
i čeka nas u
svakom trenutku, u
Galileji susreta sa
svakim od nas.

 

Neka se snaga Uskrsnuća ostvaruje u našem vremenu, u konkretnim prostorima našeg života, u našem svakodnevnom životu i radu.
SRETAN USKRS
žele Vam djeca, sestre Dominikanke
i svi djelatnici DV Blažena Hozana

 
Božićni sajam - "Srce za Afriku" Ispis
Ponedjeljak, 21 Prosinac 2015 14:11

DSCF6743 Custom 2Božićno vrijeme uvijek nas na neki poseban način ispunja radošću Božje blizine i našeg međusobnog zajedništva, ali u isto vrijeme i podsjeća na sve one koji su uskraćeni u mnogočemu i potrebni naših molitava i naše pomoći.
Stoga smo mi u D.V. „Blažena Hozana“ odlučili ovog Božića umjesto naše uobičajene prigodne božićne priredbe organizirati božićni sajam pod nazivom „Srce za Afriku“. Naša predškolska skupina upoznavala se kroz čitav projekt s afričkim kontinentom, ljudima, običajima, načinom života i velikim potrebama tamošnje djece. Saznali smo za jednu misiju u Ruandi (Kivumu) koju vodi fra Ivica Perić i odlučili pomoći.

Više...
 
Duhovno-adventski susret za roditelje Ispis
Nedjelja, 13 Prosinac 2015 08:22

DSC00760 CustomOvogodišnju pripremu za Božić, mi blagoslovljeni roditelji koji imamo priliku za takvo što u našem vrtiću, započeli smo kratkom glazbenom meditacijom. Taj su nam užitak pružili mama, tata i stric našeg Bubamarca Darka Mimice.
A nakon toga pažnju nam je potpuno zarobio vlč. Domagoj Matošević, kao i uvijek, istovremeno izrazito duhovit i produhovljen. Čovjek koji na poseban način približava i oslikava poznate Biblijske tekstove. Njegovi govori i propovijedi uvijek me intrigiraju još neko vrijeme nakon što ih čujem i svaki put se iznova čudim kako sam već puno puta čitala i slušala čitanja o kojima je govorio, a opet mi je uspio dati neko novo značenje.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 21

NajaveNajave

Obavijest o upisu
-
Obavijest o upisu
-