Korizmeno-duhovni susret za roditelje Ispis
Srijeda, 01 Travanj 2015 19:09

DSCF5137 CustomPredavanje koje je don Damir Stojić održao za roditelje našeg vrtića bilo je prekrasna uvertira u Veliki tjedan i tako potreban odmak od svakodnevnih krupnih i sitnih stvari, više ili manje bitnih, koje nas okupiraju i melju. I, iako toga često nismo niti svjesni, takve nas stvari osujećuju u posvećivanju onim esencijalnim stvarima i osobama u našem životu.

 

Više...
 
Obuka klizanja Ispis
Subota, 28 Veljača 2015 20:40

 

DSC03832 CustomZagrebači klizački savez dugi niz godina organizira sportsku školu klizanja i provodi obuku klizanja za djecu iz dječjih vrtića na klizalištu Velesajam.
Djeca starijih vrtićkih skupina pohađala su obuku klizanja od 16. 01. do 27. 02. 2015. na klizalištu Velesajam, u organizaciji Zagrebačkog klizačkog saveza.
Sa djecom na ledu radili su iskusni klizači, profesori kineziologije sa dugogodišnjim iskustvom.
Zadnji dan klizanja bio je pokazni sat za roditelje i ujedno podjela diploma djeci za uspješno završenu školu klizanja.

 

Više...
 
KUTAK ZA ČITANJE Ispis
Subota, 28 Veljača 2015 19:49

DSC03791 Custom

 

Danas mnoga istraživanja ukazuju na činjenicu kako dosta djece u Republici Hrvatskoj još uvijek nema niti jednu slikovnicu. Spomenuta činjenica zasigurno uvelike određuje početak i kvalitetu rane pismenosti djece u Hrvatskoj, koja podrazumijeva što češće susretanje djeteta sa pisanim tekstom, čitanje djetetu naglas, po mogućnosti učlanjivanje u dječju knjižnicu… 

Zato Vas pozivamo, dragi roditelji, da se uključite u ovaj hvalevrijedan projekt koji uključuje prikupljanje i darivanje slikovnica pod geslom: «Čitam, dam, sretan sam».

Više...
 
Božićna priredba - video Ispis
Petak, 23 Siječanj 2015 08:18

 
Božićna priredba Ispis
Ponedjeljak, 22 Prosinac 2014 21:57

DSC07674 Custom 2Zahvaljujući vlč. Domagoju Matoševiću, rektoru Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu koji nam je ustupio prostor velike dvorane na Šalati, i ove godine smo mogli uživati u vrlo sadržajnoj priredbi koju su djeca zajedno sa svojim tetama pripremila Isusu za rođendan.
Kroz program nas je vodila mama Anita Hrstić, novinarka HRT-a, a započeo ga je tamburaški sastav “Pleteri” u kojem svira Ivica Vragotuk, tata našeg Ivana iz “Bubamara”, skupine koju su poharale vodene kozice tako da je umjesto Ivana nastupao njegov tata…

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 21