Božićna priredba Ispis
Nedjelja, 18 Prosinac 2016 20:42

IMG 0768 CustomSva je sreća da se radi o staroj zgradi debelih zidova jer teško da bi suvremena staklena zdanja izdržala nalet tolike količine predivnih emocija i energije koja se oslobodila tijekom jučerašnje priredbe djece i teta vrtića Blažena Hozana u dvorani Međubiskupijskog sjemeništa na Šalati.

Roditelji, bake i djedovi, braća i sestre Pčelica, Leptirića, Bubamara, Ribica... i svi koji su se našli na stolicama ispred pozornice ostali su ushićeni onime što su tete s dječicom pripremile i izvele. Bilo je predivno gledati male Pčelice i Leptiriće kako plešu, pjevaju, pogledom pretražuju publiku i mašu roditeljima uzbuđeni zbog nastupa na velikoj pozornici.

Ribice i Bubamare oduševile su nas izvedbom pravog Božićnog mjuzikla. Bila je potrebna velika ljubav i trud da ga naša teta Marina Matošević osmisli. Ali sam sigurna da je uz to bila potrebna i podrška svih nebeskih anđela i velika pomoć njihovih teta da s našim Bubamarcima i Ribicama to i uvježba.

Zahvaljujući maloj Marti iz skupine Leptirići, koja je sa sobom na priredbu povela i svog djeda, Vladimira Kočiša-Zeca, imali smo priliku uživati i zajedno s njim otpjevati nekoliko hitova starijih od sve djece, ali i dijelaroditelja iz publike. U ovom su dijelu posebno uživali okupljeni bake i djedovi.

Kroz cijeli program nas je prekrasno vodila i najavljivala sljedeće nastupe mama našeg Frana i Izidore, Antonija Hrvatin-Roth.

Posljednja točka programa bila je najavljena kao iznenađenje, i zaista je to i bila. U potpunom mraku, samo su glazba i pokreti ruku naših teta Dijane, Jelene, Marine Matošević, Marine Mučalov, Jasenke, Snježane, Dore ... bili dovoljni da zanijemimo od ganuća.

Zato hvala Bogu, našoj djeci i svim tetama iz našeg vrtića na trenucima čiste radosti, ljubavi i ushićenja koje su nam jučer priuštili! Zahvaljujući njima, srca velikih kao kuća čekamo ovaj Božić...

Mihaela Pejić (Ivina mama)