BOŽIĆNI KONCERT Ispis
Četvrtak, 19 Prosinac 2013 20:09

2013-12-16-Božićni koncert CustomI ove godine učenici glazbene škole Pavla Markovca održali su Božićni koncert za djecu našeg vrtića. U programu je sudjelovalo 42-oje učenika u pratnji svojih profesora, zajedno s gospodinom ravnateljem prof. Josipom Vrbanec. Program se sastojao od dva djela. Prvi dio programa je sačinjavalo deset solo točaka učenika, od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, na slijedećim instrumentima: oboa, fagot, rog, truba, klarinet, trombon, violončelo, flauta, saksofon i violina. U drugom djelu programa Mali gudački orkestar izveo je nekoliko skladbi.


Raspoloženje je bilo iznimno svečano, u duhu Božića koji nam dolazi. Na ovom koncertu uživali su svi, i mali i veliki, i slušatelji i izvođači. Čak su i mali trogodišnjaci s velikim zanimanjem odslušali cijeli koncert. Izvođači su nagrađeni velikim pljeskom i s puno radosti pozvani na zajedničko druženje uz sok i razne poslastice.


Ovom prilikom se zahvaljujemo svim izvođačima, njihovim profesorima i ravnatelju prof. Josipu Vrbanec što su i ove godine prostore našega vrtića pretvorili u veliku koncertnu dvoranu i sve nas poveli na pravi Božićni koncert.