BOŽIĆNA PRIREDBA Ispis
Utorak, 17 Prosinac 2013 20:44

2013-12-14-božićna priredbaOvogodišnja božićna priredba DV ''Bl. Hozana'' održana je 14. 12. 2013. u svečanoj dvorani Međubiskupijskog sjemeništa na Šalati. U pripremi i izvedbi programa sudjelovala su djeca više vrtićkih skupina. Djeca starije vrtićke skupine TRATINČICE izvela su predstavu „Božić djeda Martina“, za koju je tekst napisala Ankica Svirač, prema motivima istoimene priče Lava N. Tolstoja.

 

 

Predstava je obogaćena pjesmom i plesom ostalih vrtićkih skupina: BUBAMARA, ZEČIĆA I ANĐELA. Važno je istaknuti da su djeca izvrsno glumila, plesala i pjevala te i njima i tetama zahvaliti na trudu i vremenu koje su uložili da bi nas obogatili ovom priredbom. Pripremljenim programom taknuli su naša srca, otvorili ih velikoj radosti i tajni Božje ljubavi spram čovjeka, rođenju maloga Isusa.


Kao posebni gosti nastupila je klapa „Ćakulone“ s nekoliko prigodnih pjesama – tradicionalnih hrvatskih uspavanki sa svog najnovijeg nosača zvuka „Sanak ide niz ulicu“. I njima veliko hvala što su obogatile naš ovogodišnji program.


Program je završila ravnateljica, s. Antonija zahvalom roditeljima, i svima prisutnima, na sudjelovanju te čestitala Božić i nadolazeću Novu godinu. Zajedničko druženje djece, roditelja i teta nastavljeno je u velikom holu sjemeništa.

Našem domaćinu vlč. Domagoju Matoševiću, rektoru sjemeništa od srca zahvaljujemo na susretljivosti i gostoprimstvu.