Oproštaj od predstojnice Katehetskog ureda s. Jake Vuco Ispis
Srijeda, 04 Rujan 2019 18:26

2019-9-1Euharistijsko slavlje za vjeroučitelje i odgojitelje u vjeri u Šibenskoj biskupiji te ujedno i zahvala dosadašnjoj predstojnici Katehetskog ureda časnoj majci s. Jaki Vuco upriličeno je u nedjelju, 1. rujna 2019., u kapeli sv. Mihovila u Katoličkom školskom centru.

 

Tom prigodom predstavljena je nova predstojnica s. Renate Azinović, franjevka , te su podijeljeni kanonski mandati vjeroučiteljima i odgojiteljicama u vjeri u predškolskom odgoju. Kanonski mandat primila je i s. Manes Puškarić koja je svojim dolaskom u našu šibensku zajednicu unijela mladenački polet i vedrinu. Želimo joj blagoslovljen početak rada u Katoličkoj osnovnoj školi. Mandat su primile i naše dvije odgojiteljice u vrtiću Ivana Mamić i Katarina Smolčić. Euharistijsko slavlje pratili su pjesmom Pivači sv. Jakova.


Biskup Tomislav Rogić zahvalio je s. Jaki u svoje ime i u ime biskupa u miru mons. Ante Ivasa rekavši kako je u s. Jaki imao dobru suradnicu koja je s lakoćom, po svojim darovima i sposobnostima, vodila Katehetski ured te odlično obavljala ovu zahtjevnu službu te joj poželio blagoslov u novoj službi.


Oproštaj od s.Jake nastavljen je zajedničkim druženjem i večerom. Riječ zahvale u ime vjeroučitelja izrekla je Antonela Hajdić, a zatim se i s. Jaka obratila svima prisutnima, vidljivo dirnuta. Vjeroučitelji su joj uručili i prigodni dar. Uz predivne glasove Pivača sv. Jakova druženje je potrajalo do kasno u noć.

 

 

Himna jubileja Reda

You must have Flash Player installed in order to see this player.

Orebić - Kuća odmora

Jubilej Reda - vijesti

Stranice blažene Ozane

Meditacije

Ave Maria

Dječji vrtić Anđeli Čuvari

Dječji vrtić Blažena Hozana

Dječji vrtić Blažena Hozana - Šibenik