Oproštaj od Natali Bubalo Ispis
Srijeda, 08 Ožujak 2017 20:24

nataliDraga naša Natali,

Bila si hrabri borac u vojsci Kristovoj na ovozemaljskom putu za Kraljevstvo Božje! Mnoge te nismo poznavale osobno, ali smo te upoznale preko naše s. Suzane, preko molitava upućenih Isusu za tebe. Jedna od rečenica koje sam zapamtila kad je s. Suzana pričala o tebi, bila je ona o tvome anđeoskom osmjehu koji nije silazio s tvoga nevinoga lica.

Više...
 
Dominikanke održale duhovnu obnovu za mlade u Pregradi Ispis
Utorak, 07 Ožujak 2017 13:38

prgU subotu, 4. ožujka 2017., u župi Uznesenja BDM u Pregradi održana je duhovna obnova za mlade koju su vodile dominikanke s. Josipa, s. Sara i s. Manes. Tema je bila: Moj hod kroz k(o)rizmu. Budući da je duhovna obnova bila prvenstveno za krizmanike, bila je prilagođena njihovoj situaciji. Kroz razmišljanje, zajednički rad u skupinama i klanjanje mladi su posvijestili bit korizme i sakramenta krizme za kojega se pripremaju. Više

 
Spoznati i slijediti Krista Ispis
Nedjelja, 05 Ožujak 2017 05:44

biblija„Svemogući Bože, udijeli da godišnjom proslavom korizme napredujemo u spoznaji Isusa Krista i u životu slijedimo njegov primjer.“ (Zborna molitva 1. korizmene nedjelje)

Više...
 
Ekipa iz Korčule pobijedila na županijskom natjecanju iz vjeronauka Ispis
Petak, 03 Ožujak 2017 10:14

natjeanjeU četvrtak, 2. ožujka 2017., održano je županijsko natjecanje iz vjeronauka u Biskupijskoj klasičnoj gimnaziji u Dubrovniku. Pobjednici među natjecateljima osnovnih škola su vjeroučenici OŠ Petra Kanavelića iz Korčule. Ekipu čine: Matej Bokšić, Zvonimir Skorin, Marija Botica i Marija Lozica, a dobro ih je pripremila njihova mentorica s. Anita Sučić, OP. Više

 
Providnost će svanuti prije sunca Ispis
Subota, 25 Veljača 2017 20:57

slika 2''Ono što ja znam za sutra jest da će Providnost svanuti prije sunca'' H. Lacordiaere, OP
''Gospodine, ravnaj tijekom svjetskih zbivanja: da živimo u miru te radosno i slobodno tebi služimo''. (Zborna molitva 8. ned. kroz godinu)

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 127

Himna jubileja Reda

You must have Flash Player installed in order to see this player.

Jubilej Reda - vijesti

Stranice blažene Ozane

Meditacije

Ave Maria

Dječji vrtić Anđeli Čuvari

Dječji vrtić Blažena Hozana

Dječji vrtić Blažena Hozana - Šibenik