Sjajni rezultati mlade hrvatske skijašice Zrinke Ljutić potaknuli su nas na promišljanje o razvojnom putu mladih sportaša.

Da je uspjeh u sportu trnovit i prepun prepreka znamo svi. Takav  uspjeh je posebno značajan za sportaše koji dolaze iz malih zemalja kakva je naša. A kada pričamo o uspjehu sportaša koji dolaze iz jednog malenog vrtića kakav je naš, onda je sve skupa neobjašnjivo i posebno. Naime, u zadnjih 20-tak godina iz vrtića Blažena Hozana ponikli su mnogi poznati mladi sportaši. Lana Petranović (umjetničko klizanje), Borna Ćorić (tenis), Ivan Fiolić (nogomet), Tvrtko Ljutić, Zrinka Ljutić (skijanje). Uz silan trud, upornost, talent i podršku njihovih obitelji, možda su tome pridonijeli naši prostrani parkovi i igrališta u kojima su napravili prve sportske korake te naše sestre dominikanke koje svojom molitvom trajno prate svu našu vrtićku djecu.

Dobri temelji su ključni za razvoj svih  potencijala, a vjerujemo da su to vrijednosti koje se trudimo usaditi našim vrtićancima. S velikom radošću nastavljamo pratiti naše sadašnje (i buduće) sportaše i naravno, vjerno ćemo moliti za njih.

Zrinki čestitamo na velikom uspjehu a svim našim bivšim vrtićancima- sportašima želimo puno sportskih uspjeha.

Neka ih sve na njihovom sportskom putu prati Božji blagoslov i  zagovor blažene Hozane!

Nikoleta i Jasenka, odgojiteljice

Preporučamo